50 års Jubilæum

I 2018 fyldte bebyggelsen Grantoften 50 år.
Det blev fejret med et stort amtiøst program Lørdag d. 25. august 2018.
Denne side fortæller om den stort anlagte Jubilæumsdag, og hvad der skete før og efter.

Før dagen

Forberedelserne var mange. Indkøb, bestilling af bands og aktiviteter til børnene, og, og... Sjældent har huskesedlerne været så store og lange. Utallige detaljer, planer, myndighedssgodkendelser og alt muligt andet var noget som festudvalget og afdelingsbestyrelsens sekretær m.fl. arbejdede intenst på længe.

Som reklame for selve dagen blev der lavet invitation, som blev omdelt til alle beboere. Der blev også lavet et specielt logo til anledningen. Der var desuden lavet plakater ved indkørsler, roll-ups i centret og en stor 4 meter bred banner ved hjørnet Baltorpvej/Vestbuen. På hjemmesiden var der en specielt forside, som QR koder henviste til osv. Dertil kom annoncer i Ballerup Bladet. Der var kort sagt gjort meget for, at alle skulle være opmærksom på Jubilæumsdagen, men hvor tanken også var at gøre god reklame for Grantoften samtidig. Noget af det forskellige materiale kan du se her: Invitationen med programmet, Plakat, Roll-up, Annonce i Ballerup Bladet

På dagen

Dagen startede med gratis morgenmad i Grantoftecentret arrangeret af Centerforeningen. Allerede her kunne man mærke en stemning, som lagde op til en stor mindeværdig dag for Grantoften.

Børnenes forlystelser startede kl. 11, men der var allerede kø til dem inden. Der var et Tivoli-tog, der kørte en tur rundt i hele Grantoften, rodeotyr, karrussel, hoppeborg og powerjumper m.fl. Rigtigt mange børn nåede at prøve de gratis forlystelser som fortsatte helt til kl. 16.

 

De officielle åbningstaler blev holdt kl. 12.00 i det store festtelt med plads til 400 siddende gæster. Først talte afdelingsbestyrelsen formand Jette Fesner. I talen blev også 9 beboere nævnt, som alle har boet i Grantoften i 50 år - helt fra begyndelsen. De 5 af dem kunne være til stede på dagen, og blev hædret på scenen.

 

Borgmester Jesper Würtzen holdt en flot tale krydret med en masse historier fra alle årene, og til sidst direktør Carina Seifert fra DAB. Deres taler i fuld længde kan ses her: Jette Fesner's tale, Jesper Würtzen's tale, Carina Seifert's tale.

 
Afdelingsbestyrelsens formand Jette Fesner sammen med viceborgmester Lolan Marianne Ottesen og Borgmester Jesper Würtzen

Dagens første band var Klaus og Servants, som virkelig kunne få alle i og uden for festteltet i høj stemning.

Festteltet var fyldt med 400 beboere, og udenfor var der næsten lige så mange, så ejendomsfunktionærerne og frivllige i hast måtte hente ekstra borde og bænke.

Maden blev lavet af Grantoftecentret's egne Diva og Palace Garden, samt en pølsevogn. Drikkevarer og mad var til beboervenlige priser. Senere var der børnediskotek i Salen, mens Western Times som nyt band underholdt de voksne i festteltet.

Sidst på aftenen underholdt Happy Feet med numre der gik lige i fødderne.

Festpladsen lukkede ned kl. 00.30, men der sluttede det ikke. De virkelig udholdende kunne istedet trække ned i Salen, hvor der var midnatsdisko til den lyse morgen. Kringlen - den lokale bodega - bød på morgenmad kl 04, så for dem der holdt ud var der næsten tale om et 24 timers program.

Her kan du se nogle billed collager fra dagen:

 

Efter

I dagene efter Jubilæumsfesten var der også meget omtale af arrangementet. Der var blandt andet omtale på forskellige facebook grupper, Fotogalleri i Ballerup Bladet, og også DAB's hjemmeside fandt historien frem til. I Ballerup Bladet kom historien på forsiden, trods at der var rigtigt mange store arrangementer at konkurrere med i denne weekend. Se artikel i Ballerup Bladet d. 28. august.

 

Vi kunne skrive og bringe meget mere materiale, men håber at denne side giver et godt og mindeværdigt tilbageblik på Jubilæet. Det har været en meget stor ting for afdelingsbestyrelsen at arbejde med, og vi er glade for at arrangementet blev taget så vel imod. Endnu en tak til alle de frivillige og andre, der fik det hele til at gå op i en højere enhed.

 

med venlig hilsen

Afddelingsbestyrelsen

 

 

Sådan så reklamesiden på www.grantoften.dk for Jubilæumsdagen ud:

 

Jubilæumsfest

Grantoften fylder 50 år.
Det fejrer vi med stort festprogram.

Lørdag d. 25. august 2018

Sæt dagen af, og vær med til at fejre vores runde fødselsdag.
Der er aktiviteter og underholdning for store og små igennem hele dagen.

Du kan læse programmet herunder eller downloade program/invitation her 


 

 

Gå til normal forside