Selskabslokaler

Vi har i Grantoften 2 selskabslokaler, som kan lejes enkeltvis eller samlet som ét. Det betyder, at der kan holdes 2 arrangementer samtidig. Der er dagligstue med behagelige stole og sofaer, stor spisestue (festsal) og køkken. Når man lejer både lokale 1 og 2 kan de slås sammen, så det virker som ét.

I lokalerne findes: Borde, stole. I køkkenerne findes køleskabe, fryser, komfur, gryder, kaffemaskine, service, opvaskemaskine.

Når lokalerne lejes kan der samtidig bestilles duge, og du betaler kun vaskeprisen. Hvis du ikke selv ønsker at gøre rent efter brugen af lokalerne, kan du også bestille rengøring - mod betaling.

Det er kun Grantoftens egne beboere, der kan leje lokalerne. Og til en fordelagtig pris. Det sker ved henvendelse til Ejendomskontoret.

Priser på leje:

Lokale Max antal pers. Leje 1 dag Leje weekend Depositum
Lokale 1 - lille pejse- og spisestue, samt køkken 30 950,- 2.850,- 2.000,-
Lokale 2 - stor pejse- og spisestue, samt køkken 40 1.100,- 3.300,- 2.000,-
Lokale 1 + 2 70 1.500,- 4.500,- 2.000,-

Ødelagt service eller materiel skal erstattes, ligesom manglende rengøring fratrækkes depositum.

psst... fotografen er på vej med nye bedre billeder, men vi kunne så godt tænke os nogle af et festklædt lokale. Vil du bidrage med et billeder med et fint dækket bord, det store dansegulv setup eller? Vi modtager med glæde billeder som vi må bruge på hjemmesiden, og kvitterer med en flaske rødvin eller lignende. 

Februar 2018: Ved ekstraordinært afdelingsmøde blev det besluttet at stoppe for udlejningen af Kulturhuset Ind i Varmen som selskabslokale. Det er derfor kun lokale 1 og 2 som fungerer som selskabslokale.

Galleri:

Selskabslokaler

Selskabslokaler

Selskabslokaler

Selskabslokaler

Selskabslokaler

Selskabslokaler