Referat af Afdelingsbestyrelses møde d. 06/06-2024

Referat af Afdelingsbestyrelses møde d. 06/06-2024 kl. 19.00

Mødet blev holdt i Dybet

Afdelingsbestyrelsen: Heidi Bach (HB) (Formand)
  Palle Jacobsen (PJ) (Næstformand)
  Irene Hansen (IH)  
  Rasmus Garder (RG)  
  Jeannie Stjernesø (JS)  
  John Jacobsen (JJ)  
  Bettina Krogh (BK)  
  Martin Jensen (MJ)  
  Sanne Magaard (SM)  
  Allan Hausmann (AH)  
  Malene Malta (MM)  
     
Ordstyrer: Palle Jacobsen (PJ)  
     
Afbud: John Jacobsen (JJ)  
     
Kontortid: Rasmus Garder (RG)  

1.0 GODKENDELSE AF REFERATER.

Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 2/5-2024

Referat godkendt.

2.0 ORIENTERING/MEDDELELSER/BESLUTNINGER.

2.1 Selskabet

Orientering:
Der har været planlagt et byggeudvalgsmøde omkring budgettet for helhedsplanen. Da alle ting er steget, er vi nødt til at afholde mødet omkring et eventuelt nyt budget/huslejestigning. Ting som disse skal ned til et afdelingsmøde, hvis der kommer til at forefindes et nyt budget.

2.2 Forretningsudvalget/Formand

Der åbner en ny tøjbutik nede i Centeret. Afdelingsbestyrelsen byder de nye ejere velkommen til Grantoften.

Der har været et møde med formænd og næstformænd fra alle afdelingerne i BaB i forbindelse med vores samdrift og samarbejde på tværs af afdelingerne.

Der har været FU møde, hvor der er blevet diskuteret, hvad der under Falck vil blive betegnet som akut. Der blev medgivet, at det er akut, hvis man står i ”vand til halsen”.
FU har bedt Dan om at ringe til Belfor for at høre om muligheden for at ringe direkte til dem ved akut opstået problemer i boligen i stedet for Falck, da Belfor kan være en billigere løsning.

Der blev snakket om økonomisk prioritering fra driften og fra bestyrelsen. Ideen er, at økonomiudvalget og driftslederen skal mødes og snakke om, hvad der skal sættes penge af til i fremtiden.

3.0 UDVALGENE.

3.1 Miljø og Teknikudvalget.

Orientering af formand:
Der er ikke afholdt noget møde

Man er ikke startet på at reparere garagerne, og det er noget der skulle have været lavet for længe siden. Der er blevet aftalt, at man skulle skifte tagrenden, men nu er der pludselig snak om nyt tag også. Det er ikke noget, man har aftalt, så derfor er man frustreret over dette, da tagene ikke trænger til udskiftning.

Spørgsmål til referat?
Der bliver spurgt til lys på boldbanerne. Svaret er at man vil lave det snarest.

3.2 Beboerhusudvalget

Orientering af formand:
Der har ikke været ret mange møder på det sidste.

”Det gode liv” har afholdt et arrangement, som deltagerne var glade for.
Udvalget har forsøgt at afholde møde med kirken, men dette er blevet rykket på grund af syg-dom. Man har derudover forsøgt af afholde et møde med ”natur-familier”, men også det blev rykket på grund af sygdom. Det er planen, at dette skal ende med at blive en brugergruppe ført af frivillige beboere.

Der er tur til Sommerland Sjælland.

Der er kommet en henvendelse fra en beboer, som synes man skal åbne beboerhuset, så alle bare kan stikke hovedet ind. Dette er ikke et ønske, udvalget ønsker at efterkomme.

Spørgsmål til referat?
Der bliver spurgt ind til ”natur-familier”, fordi det skulle have været fællesspisning for børne-familier, der skulle starte det. Der bliver svaret, at det er blevet snakket om det til fællesskabs-ambassadørdag, men man er enige om, at det skal køre som en brugergruppe.

Der bliver spurgt fra Nationalmuseet, som er dem, der har udstillingen i Centeret, om man må stille en trailer og kalde den en ”Repair café” i juni eller august, hvor man kan komme ned og få fx loddet sit vaskestativ eller få sat en ledning i en lampe. Nationalmuseet stiller medarbejder til rådighed. Det har man i afdelingsbestyrelsen sagt ja til.

3.3 Informationsudvalget

Orientering af formand:
Det går stadig godt med at køre den nye måde at udsende bladet.
Man håber på, at der udkommer et sommerblad.

Spørgsmål til referat?

3.4 Genbrugsen

Orientering:
Genbrugsbutikken vil gerne have en kopi af rapporten fra brandtilsynet. Der bliver sagt, at Sanne skal gå på kontoret og hente den.

Rampen er blevet sat op, og det er gruppen glad for, men den vipper. Der er blevet lovet at sætte lys op.

Der bliver spurgt, om man kan lave en meningsmåling på Facebook, om folk overhovedet ønsker en genbrugsbutik i Grantoften.

3.5 Økonomiudvalg

Der har ikke været afholdt møde

4.0 KU (Klubbernes Udvalg).

Der er to klubber, der er blevet lukket. Formanden for KU har længe bedt om at få udleveret nøglerne, og dette er endelig sket. Nu skal man så finde ud af, hvad der skal gøres med tingene i de to klubber.

Der bliver snakket om brandvagt til Sankt Hans, og hvem der skal finansiere brandvagten. Bestyrelsen er enige om, at afdeling betaler brandvagten til Sankt Hans arrangementer fremadrettet.

5.0 ARRANGEMENT OM LADESTANDERE I SALEN

Der er kommet en henvendelse fra Ballerup Kommune, om Grantoften vil lægge lokale til at afholde et arrangement om ladestandere i Ballerup Kommune. Hvis dette skal afholdes i Grantoften, kan vi kun stille en sal til rådighed til 250 mennesker, og vi vil gerne have driften stillet til rådighed til op- og nedsætning og borde og stole.

6.0. PRÆCISERING AF ORDENSREGLEMENT (HUSDYR)

Der har været nogle sager om husdyr. Disse går bl.a. på for mange husdyr på adressen og på aggressive hunde. Vi skal ind i reglementet og præcisere, at det kun er tilladt at have 1 husdyr pr. husstand. Derudover skal der også skrives ind i reglementet, at hvis en hund med tilknytning til en adresse i Grantoften bider en anden hund, skal man kunne opsige lejemålet.

7.0 KONTORTID

Der har været 2 henvendelser.

Næste Kontortid: 8. august - HB

8.0 EVENTUELT

Ikke noget!

Åben del sluttede: 21:42


Download:

Referat_ny_afdelingsbestyrelsesmode_6_juni_2024.pdf